Een prijs toevoegen aan je product

Alvorens je een product op een betaalpagina kunt gaan aanbieden dien je er een of meerdere prijzen aan toe te voegen. Ga hiervoor naar het betreffende product en klik onder "Prijzen" op de knop "Prijs toevoegen".

Hier kun je vervolgens kiezen voor een eenmalige betaling, een betaling in termijnen, of betaling in de vorm van een abonnement. Ook bepaal je hier de prijs ex. BTW, het BTW tarief en eventueel een oude prijs, Label en/of SKU. Tevens kun je deze prijs kenmerken als "Standaard prijs" voor dit product en indien gewenst een aangepaste toegang tot het product instellen wanneer iemand voor deze prijs afrekent.

Hierna is het tijd om het product toe te voegen aan je betaalpagina. Hoe je een betaalpagina kunt aanmaken lees je in dit artikel.

Hier vind je meer informatie over het hanteren van termijnbetalingen.