Een upsell pagina aanmaken

Wanneer een klant een bestelling geplaatst heeft, heb je de mogelijkheid om hem/haar door te sturen naar een zogenaamde upsell pagina. Hier krijgt de klant de mogelijkheid om nog een product aan te schaffen, met als doel om de gemiddelde orderwaarde te verhogen.

Om een upsell pagina aan te maken ga je onder "Shop" naar "Upsells" en klik je op "Upsell pagina aanmaken". Geef de upsell pagina nu een naam.

Er zijn nu een aantal instellingen die je kunt aanpassen:

Algemeen
Zoals de naam al zegt kun je hier enkele algemene instellingen van de upsell pagina wijzigen, zoals de naam, status, titel en omschrijving die in de header van de pagina worden weergegeven.

Layout
Bij "Layout" kun je het design van de pagina naar eigen wens aanpassen. Denk hierbij aan de kleuren, het moment wanneer de bestelknop wordt weergegeven, etc.

Verloopmoment
Optioneel kun je een verloopmoment voor deze upsell instellen. Wanneer je deze optie aanvinkt kun je aangeven hoe lang na de originele aankoop het upsell-aanbod geldig is en aangeven of er een afteller getoond dient te worden op de upsell pagina.

Winkelmandje
Hier voeg je een of meerdere product(en) toe die op deze upsell pagina worden aangeboden.

Editor
Rechtsboven in beeld vind je de "Editor" button. Door hier op te klikken kun je de inhoud van de pagina naar wens aanpassen en bijvoorbeeld een video en/of tekst toevoegen.

Tot slot is het tijd om de upsell pagina toe te voegen in een betaalproces. Hoe je dat kunt doen lees je in dit artikel over het aanmaken van je betaalpagina