Handmatig promoter aan een bestelling koppelen

Heeft een klant een bestelling gedaan, maar is hij/zij vergeten om de promotielink van 1 van je affiliates te gebruiken? Geen probleem. In dit artikel ontdek je hoe je handmatig een promoter (en dus ook de bijbehorende commissie) handmatig kan toewijzen aan een bestelling.

De eerste stap is om de betreffende bestelling even op te zoeken onder Shop > Bestellingen. Nadat je dit gedaan hebt klik je rechtsboven op Opties > Promoter koppelen en selecteer je de promoter aan wie je deze bestelling wil toewijzen. That's it :-)

Vanaf dat moment is de verdiende commissie ook meteen zichtbaar in het affiliate dashboard van de promoter.