Source URL's instellen

Met de Source URL's functie kun je mensen vanuit meerdere bronnen naar je betaalpagina toesturen en bijhouden hoeveel sales eruit voortkomen, zonder dat je voor elke "bron" een nieuwe betaalpagina hoeft aan te maken. Superhandig wanneer je bijvoorbeeld adverteert op Facebook met 3 verschillende advertentieteksten en je inzichtelijk wil maken welke van de 3 teksten het meeste sales oplevert.

Om de Source URL's in te stellen ga je via Shop naar de betaalpagina waar je meerdere URL's aan toe wil voegen. Vervolgens klik je hier op "Source URL's" en kies je voor "Source URL toevoegen"

Hier heb je nu de mogelijkheid om een onbeperkt aantal Source URL's toe te voegen. Nadat je dit gedaan hebt kun je door op het kopieer-icoontje te klikken de Source URL ophalen en plakken waar je 'm nodig hebt.

Vanaf dat moment zul je voor elke bron kunnen zien hoevaak de betaalpagina via die bron bezocht is en hoeveel bestellingen er concreet geplaatst zijn.