Een orderbump / kassakoopje toevoegen

Het hebben van een orderbump / kassakoopje / cross-sell kan een goede manier zijn om de gemiddelde orderwaarde per klant te verhogen. Je kunt dit eenvoudig toevoegen aan je checkout door bij de betaalpagina waar je de cross-sell wil toevoegen naar het tabblad "Winkelmandje" te gaan.

Nadat je het reguliere product wat op deze pagina verkocht wordt hebt toegevoegd ("Voorbeeld product 1" in bovenstaande afbeelding) kun je onder "Cross-sells" op "Toevoegen" klikken om een orderbump / kassakoopje toe te voegen. Hier kun je vervolgens elk willekeurig product uit je ledensite selecteren.

Wanneer je het product hebt toegevoegd kun je door op het Pen icoontje te klikken tevens de titel, omschrijving en enkele andere instellingen voor deze cross-sell aanpassen.

Een voorbeeld van hoe een orderbump / kassakoopje / cross-sell er op de betaalpagina uit kan zien zie je in de afbeelding hieronder (omlijnd met de oranje stippellijn).