Aftellers instellen op de betaalpagina

Op de betaalpagina van je product heb je de mogelijkheid om een afteller toe te voegen om je klanten te laten weten wanneer dit aanbod verloopt. Je kunt dit als volgt instellen:

1: Ga naar "Shop" en selecteer de betaalpagina waarop je de afteller wil toevoegen.

2: Klik links in beeld op "Aftellers" en vink de optie "Afteller inschakelen" aan. Wanneer je dit doet verschijnt er automatisch een lijst met instellingen die je kunt aanpassen.

Je hebt nu de mogelijkheid om de volgende instellingen te wijzigen:

Type afteller: Kies een vaste datum/tijdstip waarop de afteller verloopt of personaliseer de deadline per lid.

Verloopdatum: Tot welk moment is het aanbod geldig? Wanneer je kiest voor een unieke deadline per gebruiker, kun je in dit veld aangeven hoe veel minuten na het eerste bezoek van je betaalpagina het aanbod mag verlopen voor de gebruiker.

Na verlopen afteller: Wat gebeurt er na het verlopen van de afteller? Je kunt onze "verlopen-pagina" template gebruiken, zelf een URL toevoegen of aangeven dat bestellen nog steeds mogelijk is na het verlopen van de deadline.

Wanneer je gebruik maakt van onze template verlopen-pagina heb je ook nog de mogelijkheid om de titel en beschrijving die op deze pagina worden weergegeven aan te passen.