Custom product verkopen

De mogelijkheid om een Custom product te verkopen stelt je in staat om producten te verkopen via een MemBirds betaalpagina die NIET aan een digitaal product in MemBirds gekoppeld hoeven zijn.

Ideaal dus wanneer je naast je online programma's en/of community ook nog andere (niet-digitale) producten zoals 1-op-1 coaching, tickets voor events, fysieke producten etc. wil aanbieden.

Hoe je een Custom product toevoegt is als volgt: Ga in je MemBirds beheeromgeving naar Producten > Product toevoegen > Custom

Vervolgens heb je de mogelijkheid enkele algemene instellingen te bepalen, de prijs van je product in te stellen en eventuele hooks in te stellen die getriggerd mogen worden bij aankoop van dit product. Vervolgens kun je je product toevoegen op een betaalpagina en starten met de verkoop ervan.

Hoe je een betaalpagina aanmaakt in MemBirds lees je hier.

Hier lees je meer over het toevoegen van een prijs aan je producten.