ActiveCampaign / MailBlue koppelen

ActiveCampaign (of MailBlue) koppelen aan MemBirds is binnen een paar minuten geregeld. Ga hiervoor binnen MemBirds naar "Instellingen" en klik onder "Koppelingen" op ActiveCampaign.

Nu is het tijd om de API URL en de API sleutel uit je ActiveCampaign / MailBlue account te halen en te plakken in MemBirds. Deze vind je onder "Instellingen > Ontwikkelaar". Kopieer deze vervolgens naar MemBirds en klik op "Opslaan".

Meer informatie over hoe je deze koppeling nu kunt gebruiken lees je in dit artikel.