Beheerders toevoegen

We snappen dat je niet je persoonlijke MemBirds login gegevens wil delen met al je teamleden. Daarom kun je bij ons onbeperkt extra beheer-accounts aanmaken voor je team. Op die manier kan je team via hun eigen gebruikersaccounts meewerken aan je ledensite.

Je kunt dit instellen als volgt:

Ga in je MemBirds dashboard naar "Instellingen" en kies vervolgens voor de optie "Beheerders". Klik nu op "Beheerder toevoegen" en voer het mailadres in van de nieuwe beheerder die je wil toevoegen.

Klik nu op "Toevoegen" Er wordt dan direct een e-mail om het wachtwoord in te stellen verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. De nieuwe beheerder is bovendien direct zichtbaar in het overzicht met alle andere beheerders.