Je facturen inzien

Om je eigen MemBirds facturen in te zien, klik je allereerst linksonder in beeld op "Mijn account" vanuit de beheeromgeving.

Kies nu links in beeld voor "Bestellingen" en klik op het bestelnummer waarvan je de factuur wil downloaden. Op het moment dat je hebt gekozen voor een maandelijkse betaling voor de MemBirds software zal in dit overzicht elke maand automatisch een nieuwe bestelling met bijbehorende factuur worden aangemaakt.

Nadat je op het bestelnummer geklikt hebt kun je een preview van de factuur bekijken en de factuur tevens downloaden als PDF door op het factuurnummer rechts in beeld te klikken.