Help center

Kennisbank

account_balance
Start hier
Check deze sectie wanneer je MemBirds voor het eerst wil gaan gebruiken
laptop_mac
Producten
Alle informatie over het toevoegen en aanpassen van producten vind je hier
shopping_cart
Shop
In deze categorie vind je alles wat je moet weten rondom onze ingebouwde betaalmodule
people
Community
In deze categorie vind je allerlei handige informatie over de community functie binnen MemBirds.
share
Affiliate
Wil je werken met affiliates die je producten promoten of zelf affiliate worden van MemBirds? Hier vind je all...
person
Leden
Leden toevoegen, verwijderen, aanpassen of een nieuw wachtwoord versturen? Hier lees je hoe dat werkt
palette
Design
In deze categorie vind je alle artikelen met betrekking tot het design van je ledenomgeving
settings
Instellingen
Hulp nodig bij het aanpassen van bepaalde instellingen? Hier vind je alle informatie
add_alert
Updates
In deze categorie lees je alles over belangrijke updates van MemBirds.

Overig